Gezellige Minicamping & Boerderij

Bent u op zoek naar rust, ruimte, lekker uitwaaien op het strand of lekker actief bezig zijn dan bent u bij ons op de juiste plaats. Graag tot ziens op onze gezellige minicamping ‘’Ons Weitje’’.

 

Beste campinggasten,

 Vanaf 1 Mei zijn de veiligheidsmaatregelen van de Veiligheidsregio Zeeland gewijzigd. Dit betekent dat we 15% van de camping  mogen openen! Dat is natuurlijk niet veel maar het begin is er. Iedereen die de komende periode geboekt heeft, mag voorlopig alleen komen met een eigen douche en toilet dat direct aangesloten kan worden op ons riool.

We weten helaas niet hoelang deze situatie gaat duren. Zodra er meer nieuws is laten wij dit jullie zo snel mogelijk weten. Bovenstaande regels zijn voorlopig geldig tot 22 Mei. Hebt u voor 22 Mei geboekt en bent u niet zelfvoorzienend,  neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken of er andere mogelijkheden zijn. 

Om bovenstaande reden is het momenteel niet mogelijk om via de website te reserveren. Wij vragen jullie om telefonisch contact met ons op te nemen via 0118 551694 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nadere informatie over toeristische verblijven in Zeeland kunt u kijken op www.veiligheidsregiozeeland.nl

Groetjes Rob, Marianne, Peter en Dorien

 

JUNI ACTIE

 

Boek in Juni minimaal 3 overnachtingen en krijg een Zeeuws ontbijtje op een dag naar keuze. 

 

Ook voor deze boekingen geldt dat je eigen sanitair tot beschikking hebt. 

Reserveren alleen via de mail en telefoon. 

 

 

Meer over de camping